top of page
 ONS WONDERBAARLIJKE WATER (B)
Water 1.JPG
Water 2.jpg
Water 3.JPEG

Welkom in de fascinerende wereld van de workshop en lezing " Ons Wonderbaarlijke Water ", waar we dieper ingaan op zowel de wetenschappelijke fenomenen als het veronderstelde bewustzijn van deze essentiële substantie. Voorbij zijn fysieke eigenschappen is water een stille getuige van de eeuwen, die landschappen vormt en de loop van beschavingen beïnvloedt. Deze workshop is echter geen traditionele chemieles; het is een ontdekkingsreis naar de intrigerende multidimensionele facetten van water.

De workshop en lezing zullen verschillende onderwerpen verkennen, waaronder de aard van gestructureerd water, eenvoudige experimenten om de invloed van geluid en ons bewustzijn op water te bestuderen. We verkennen ook de connectie met orgon-energie en de invloed van weer-manipulatie, en onderzoeken zo de onconventionele kanten van water die vaak over het hoofd worden gezien.

 

Daarnaast zullen we dieper ingaan op de bevindingen van vooraanstaande wetenschappers zoals Gerald Pollack, Viktor Schauberger, Masaru Emoto, en anderen, om een breder perspectief te bieden op het begrijpen van water en zijn mysteries.

Terwijl we het veronderstelde bewustzijn van water vieren, verliezen we de ongelooflijke fysische eigenschappen niet uit het oog. Neem deel aan praktische experimenten om de dynamische interactie tussen watermoleculen te zien en ontdek hoe het veronderstelde bewustzijn zich kan verstrengelen met de wetenschappelijke wonderen. Sluit je aan bij ons op deze unieke ontdekkingsreis, waar wetenschap samensmelt met spiritualiteit in het rijk van de wonderen van water.

VOOR WIE

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de verrassende kanten van water.

BEGELEIDING

 

Marc Troch, ing., MBA. Onafhankelijk energetisch onderzoeker. Indien je nog vragen hebt, kan je hiervoor terecht bij Marc 0476/35 99 94 .

 

DAGEN EN UREN

 

Zondag 26 Mei 2024

Zondag 23 Juni 2024

Telkens van 09H30 tot 16H00

LOCATIE

 

Zandkapelweg 58 - 2200 Noorderwijk.

MEEBRENGEN

Breng je eigen lunchpakket mee, wij zorgen voor drank en versnaperingen tijdens de pauze.

Dikke sokken of pantoffels.

Een dekentje en een kussen.

Pen en paper indien je zelf wil noteren.

BIJDRAGE

 

De totale bijdrage  voor de 2 dagen is 210 € in één keer over te schrijven op het rekeningnummer van Sterrit vzw:

IBAN: BE12 5230 8132 6592

BIC: TRIOBEBB

Met vermelding van ‘ONS WONDERBAARLIJKE WATER’.

INSCHRIJVEN

 

Schrijf je in VOOR 10 Mei 2024 door een mailtje te sturen naar info@sterrit.be.

Later inschrijven is niet mogelijk. Je inschrijving is effectief nadat wij het cursusbedrag ontvangen hebben.

Bij annulatie wordt 30% weerhouden. Door je in te schrijven aanvaard je onze Algemene Voorwaarden​.

bottom of page