top of page
MARC TROCH

Al heel mijn leven lang ben ik verwonderd door de schoonheid van de Aarde en het Universum waarin zij vertoeft. Met vertwijfeling kijk ik naar de diepe pijn, het verdriet, de illusies, de bewuste en onbewuste gedragingen waarin de mensheid verstrikt is.

 

Diep in mij is er dit weten dat paradijs op Aarde te ervaren is voor eenieder. Waarachtig, grenzeloos en onbevangen liefde beleven zoals voorzien in de oorsprong.

 

Bewegend op en geïnspireerd door de energieën die zich aandienen is het zoals in een lemniscaat beweging de kunst om wat onbewust is bewust te maken. Zo kan men loslaten en tot de kern komen. Door de puzzelstukjes samen te leggen krijgt eenieder de kans om de eenheid in alles te ervaren. De volledigheid te zien. Loslaten geeft vrijheid in het hart. De traan, ontroering voor het loslaten. De glimlach, verwelkoming van het inzicht. Zo komen we samen tot het tijdelijke en tijdloze punt van het niets, het alles en alles daartussen. De stilte. Elke verandering is dan mogelijk. Zo ontstaat de versterking in de eigen onvoorwaardelijke liefdevolle scheppingskracht.

De mens is op weg naar een nieuw mens zijn. Ogenschijnlijke conflicten op niveau van o.a. spiritualiteit, energetisch werk, en wetenschap zullen zich dan eindelijk opheffen. Ze zullen elkaars aanvulling zijn.

 

Wonderbaarlijk, bijzonder en verrassend zal de komende tijd zich dan ook ontvouwen. Zo worden onze harten aangewakkerd. Onze herinnering aan wie we echt kunnen zijn. De Aarde en zijn lichtbewoners bewust in liefdevolle eenheid en vrijheid.

Tot allen die zich aangesproken voelen om te reizen naar die vrijheid richt ik me dan ook.

Praktisch vertaalt zich dit in een persoonlijke, veilige en vertrouwelijke sessie van 1,5h. Startend met een (kort) intake gesprek en een intuitiëve (aura)scan. De aandienende (bron)energieën worden dan 'aangewend' voor het healen van de aandachtspunten in het 'energetische' lichaam. Dit kan zowel staand, zittend als liggend gebeuren. Tenslotte wordt dit hele proces afgerond met een (korte) uitwisseling. Natuurlijk kan de werkwijze afwijken door wat er zich op dat moment persoonlijk voor je aandient ;-).

Wees welkom in 9185 Wachtebeke - Axelsvaardeken 11A.
Bel mij op +32 476/35.99.94 en ik bel je terug of contacteer mij via de mail.

 

"Ze is niet zichtbaar.

De kracht van het hart.

Vanzelf komt zij.

In alle macht.

 

Wanneer genezing smacht.

Komt zij als licht in de donkere nacht.

Als warmte in de koude dag.

 

Ze omhult en vervult je.

Is altijd aanwezig.

Draagt je leven.

Beweegt je lichaam.

 

Geef jezelf eraan over.

Geef je hand.

De ander ontvangt.

Samen hand in hand.

 

Verandert alles als vanzelf.

Zonder inspanning.

Over afstand en dimensie.

 

Overal onzichtbaar.

Manifest in alles."

 

Liefde

 

Bron: gechanneld door Marc.

bottom of page