top of page
ONS TEAM

Hadewig Peeters

Als Lakota Medicijnvrouw en priesteres van 'The Blue Temple of Liberty and Light' is haar inbreng vooral gericht op de ziel en hoe deze ons een pad naar bevrijding kan tonen. Via het open staan voor de ‘tekens des levens’ en het gebruik van helder waarnemen staat de vraag naar ‘bezieling’ telkens centraal:

Wat bezielt ons als team? Hoe kunnen wij anderen helpen bij hun eigen bezieling?


Deze focus en creëren van een bedding voor de ziel via de mens die we ook zijn, vormt de leidraad in het lesgeven en bij het individueel begeleiden.

Dit via een waaier van vormen waaruit een bundeling wordt gecreëerd die op dit moment bij deze persoon of groep past: psycho-energetisch coachingswerk, sjamanisme en healing, auralezen en channelen.

 

Hilde Persoon

Als kristal-vrouw en priesteres van The Blue Temple of Liberty and Light deelt Hilde haar kwaliteiten via lesgeven over wat haar bezielt, assistentschap in de opleiding priesteressenschap en in intense individuele begeleiding. Zij is tevens mede-bestuurder van de vzw.

In contact met de oer-gesteenten verbindt zij zich met de ruimere dimensies en draagt zij bij tot het manifesteren en uitkristalliseren van deze energieën op aarde.

Als ambassadeur van de Andarakristallen dompelt zij zich onder in hun veld van onvoorwaardelijke liefde en is zij kanaal voor hun energie, in stem, in hart, in handen.

 

Zij is opgeleid in psychologie en psycho-energetica en heeft een individuele praktijk, waar zij via krachtige healings mensen verbindt met zichzelf en de vele plaatsen op Aarde waar zij heeft geleefd of gereisd.

 

Marc Troch

Als priester van 'The Blue Temple of Liberty and Light' en bezield begeleider van de basiscursus energetische ontwikkeling, healingworkshops en begeleider van de mannengroepen. Met een ingenieurs- en MBA bedrijfsbeheer diploma werkt hij al jaren in de sector bedrijfsadvies. Een tak van de maatschappij die een behoorlijke dosis 'hart' kan gebruiken.

Als in een quasi parallel leven volgde hij zijn 'innerlijke stem' en nam deel aan diverse cursussen die gericht waren op zelfontwikkeling en innerlijke groei. Hij volgde trainingen en opleidingen in o.a. Intuïtieve Ontwikkeling, Theta Healing , Reference Point Therapy en BioGeometrie.

Vanuit een zeer breed interesseveld en een neus voor het vinden van hoogwaardige informatie, gaande van fysica, biologie, geschiedenis, economie over spiritualiteit tot alchemie verkreeg hij een aanvullend en breed verrijkend intuïtief kader.

Kleinere en grotere puzzelstukjes worden zo tot één geïntegreerd 'hart' geheel gevormd. Dit dient als leidraad in het lesgeven en bij het individueel begeleiden.

Geboeid door het feit dat alles in het heelal een energetische trilling kent, werkt hij vanuit dat standpunt naar de meest natuurlijke toestand. Mensen begeleiden in hun bewustzijn, gezondheid en welbevinden is zijn grootste drijfveer. Scheppingskracht is zijn grootste passie.

 

Marian Verbeek

"Enkel met het hart kan men goed zien. Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen." 

(Antoine de Saint-Exupéry). 


Als bestuurder van Sterrit werkt ze minder zichtbaar.  Achter de schermen houdt ze met haar praktische ervaring Sterrit al sinds het begin mee draaiende en ondersteunt waar nodig. Heerlijke kokkin tijdens onze weekendactiviteiten! "Altijd extra kruiden met liefde, dan smaakt het nog beter!" roept ze regelmatig. 

En dat proef je!

Marc - Hand - Vuur

Marc - Hand - Vuur

Marian - Hand - Aarde

Marian - Hand - Aarde

Water

Water

Hadewig - Hand - Hout

Hadewig - Hand - Hout

Hilde - Hand - Metaal

Hilde - Hand - Metaal

bottom of page