top of page
  • Writer's pictureHadewig Peeters

Kreta en Andalusië

Kreta is van grote betekenis voor Sterrit.

Het heeft de eerste poorten geopend naar wat nu de Tempel is en naar het pad van de priester/priesteres uit nog oudere tijden.

Kreta kende binnen Europa als laatste een moedergodin cultuur en hielp ons zo te herinneren waar onze roots liggen en hoe we die kunnen her-gebruiken als fundament voor nieuwe vormen van meer ‘afgestemd’ bestaan.

Bovendien is het een genezende plaats, een kleiner hartchakra van Moeder Aarde in de vorm van een draak: de bewakers van de kristalenergie en daardoor van de kern in alles en de onvoorwaardelijke liefde die noodzakelijk is om in schoonheid te kunnen scheppen. Wat heeft dat eiland ons geroerd en beroerd !!!

En wat hebben we er ontzettend veel van geleerd. Hoe zalig was het daar in groep te mogen vertoeven tijdens de reizen die hoofd-hart-buik van de draak met elkaar verbonden…

Het blijft ons bezielen en wie weet gaan we er nog opnieuw voor, misschien met jou?

Kreta zuiverde ons hart en dat gaf ons de moed de confrontatie aan te gaan met het nog sterker uitzuiveren van ons ego in zonnevlechtland Spanje.

Onze eerste priesteressen gingen vanaf 2015 de vuurkracht aan en maakten kracht vrij in zichzelf, via en voor dit vuurland.

Een nieuwe groep bevindt zich in de voorbereidingstijd en stapt volgend werkjaar (2018-2019) in hun opleidingsjaren.

Vandaar begeleiden we nu geen losstaande spirituele reizen. Maar het verlangen blijft. Blijf ons opvolgen dus ;) En verheug je via een bloemlezing van nog meer foto’s:

bottom of page